NONE SHOP

SUSTAINABLE LIFESTYLE

WEBSHOP & POP UP STORE

Puh. 050 354 2472

NONE WEBSHOP
shop.noneshop.com

December 4, 2017

August 10, 2017

Please reload

Recent Posts

Miten minusta tuli yrittäjä?

July 2, 2017

1/3
Please reload

Featured Posts

Let's Get Things Started!

 

No nyt se on virallista! Liiketila vuokrattu ja remppa alkakoon Freda 65:ssa, hurraa!

 

Helsingin keskustasta on poikkeuksellisen vaikeaa löytää hyviä liiketiloja ja mikä onni olikaan, että tämä tuli vastaan. Liikkeessä on aiemmin toiminut koruliike ja nyt se tarvitsee hieman uutta maalia pintaan sekä muokkauksen Nonelle sopivaksi. Tämä tarkoittaa mm. keittiön tekemistä, seinien siirtelyä ja sen sellaista. Onneksi minulla on luottoremppamies, joka tulee taas kerran apuun! 

 

 

 

OIen kaihoisasti kuunnellut monia yrittäjiä, jotka hankkivat liiketilan kuukausia ennen toiminnan aloittamista. Ajatus kuulostaa mahtavalta, jopa lähes täydelliseltä. Se ei tosin tietenkään toteutunut minun kohdallani. Mutta mikä ajassa hävitään, se tehokkuudella voitetaan. Olen aina ollut tehokas. Hommassa kuin hommassa. Ja nyt pitää näyttää kynnet tässäkin!

Voi olla, että tehotoukokuun aikana tulen vielä kokemaan lisää kylmää hikeä ja sydämen tykytyksiä, kuten tässä ihan alkumetreillä jo tavarantoimitusten viivästyessä, tuotteiden ollessa virheellisiä jne. Ja lapsetkin pitää varmaan joskus ehtiä hakemaan päiväkodista. Ilman todellista huipputiimiä tämä ei tule onnistumaan, mutta onneksi voin olla luottavaisin mielin sen suhteen, sillä täällä remontin keskellä kanssani pyörii suhteellisen timanttinen sakki!

 

 

t. Saara, rempan ja tavaroiden keskeltä

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Social Icon