NONE SHOP

SUSTAINABLE LIFESTYLE

WEBSHOP & POP UP STORE

Puh. 050 354 2472

NONE WEBSHOP
shop.noneshop.com

December 4, 2017

August 10, 2017

Please reload

Recent Posts

Miten minusta tuli yrittäjä?

July 2, 2017

1/3
Please reload

Featured Posts

Miten minusta tuli yrittäjä?

July 2, 2017

 

Olen aina ollut liian humanisti taloustieteilijöiden keskuudessa. Ja liian talousorientoitunut humanistisella puolella. Ja kyllä, tämä on mahdollista. 

 

Istuessani vuosi sitten lentokoneessa lueskelin valkoviini kädessä lentokoneen julkaisua. Eräässä artikkelissa kerrottiin naisesta, joka tekee koruja työkseen ja lahjoittaa jokaisesta myydystä korusta hyttysverkon Ghanaan. Päädyin lukemaan artikkelin vielä kertaalleen. Silloin lamppu syttyi. Syntyi ajatus siitä, mitä haluan seuraavaksi tehdä.

 

 

 

Olen myös koko aikuisikäni kärsinyt laktoosi-intoleranssista. Tai itse asiassa luulen, että minulla on lievä laktoosi-intoleranssi ja sen lisäksi olen yliherkkä maidon käsittelylle. Tämä on laittanut minut monen monituista kertaa todella hankalaan tilanteeseen ja olen kokenut itseni enemmän kuin hankalaksi asiakkaaksi. Omista haastavista kokemuksistani kumpusi ajatus ruoka-aineallergialähtöisestä lounastarjoilusta. Eikö olisikin hienoa, jos ei tarvitsisi kysellä ainesosia ja varmistaa moneen kertaan, että ruoka varmasti sopii sinulle?

 

Nyt kesäkuussa 2017 olen avaamassa omaa liikettäni, None Shopia, Helsingin Tennispalatsiin sekä luomassa verkkokauppaa. None Shop on concept store, jonka keskiössä on hyvä mieli ja hyvä olo.

 

 

 

 

Jotta en unohtaisi sitä hetkeä lentokoneessa, niin yritykseni ostaa tuotteensa vastuullisilta toimijoilta sekä pitää “giving days” -päiviä kerran kuussa tukeakseen kulloinkin valitsemiaan hyväntekeväisyyskohteita. Ensimmäinen kohde on Homeless Academy ry, enkä voisi olla tästä ylpeämpi! Vastuullisten tuotteiden lisäksi keskitymme gluteenittomaan, maidottomaan ja ilman valkoista sokeria valmistettuun ruokaan. Italialaisten kokkiemme rakkaudella valmistama aamupala-, lounas- ja välipalatarjontamme on rakennettu täysin erikoisruokavalioita silmällä pitäen ja kaikki hankalat asiakkaat ovat meille tervetulleita! Myös itse voin huoletta popsia kaikkia Nonen herkkuja :-D

 

 

Saara

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Social Icon