NONE SHOP

SUSTAINABLE LIFESTYLE

WEBSHOP & POP UP STORE

Puh. 050 354 2472

NONE WEBSHOP
shop.noneshop.com

December 4, 2017

August 10, 2017

Please reload

Recent Posts

Miten minusta tuli yrittäjä?

July 2, 2017

1/3
Please reload

Featured Posts

Ruokalistaa luomassa

Pian aukeavasta None Shopista saa gluteenitonta, maidotonta ja ilman lisättyä sokeria valmistettuja maukkaita aamupaloja, lounaita ja välipaloja. Ja kaikki allergeenit on merkitty jokaiseen annokseen. Siis jokaiseen. Tämä on minulle sydämen asia.

 

Mielestäni mikään ei ole houkuttelevampaa kuin ajatus siitä, ettei lounasta hakiessaan tarvitse kysyä, mitä se sisältää. Odottaa kun tarjoilija varmistaa asiaa takahuonessa kokilta, kun hän on ensin todennut annoksen olevan ehkä hyla. Ja sitten kysyä samaa asiaa heti toisesta ruoka-aineesta ja tuntea silmät selässään, kun jono perässä kasvaa. 

 

 

 

 

Ruokalistamme hahmottuu pikku hiljaa. Olemme viimeiset viikot testailleet erilaisia vaihtoehtoja, hioneet annoksia ja maistelleet eri ruokalajeja. Päätöksenteko tosin on hieman vaikeaa, sillä niin monesta ruoasta saa todella maistuvaa myös gluteenittomana, maidottomana ja sokerittomana. Liike avataan näillä näkymin perjantaina 9.6.2017 eli silloin viimeistään pitää olla menu kasassa. Eiköhän se ole!

 

 

 

Se on oma taiteenlajinsa tehdä tätä rakkaudesta ja saada mukaan maukas ja omaleimainen "twist". Nonen keittiöstä vastaa italialainen veljespari Simone ja Michel Angelo, eli Simo ja Miky näin suomalaisittain. Minä olen maistellut heidän tekemiään herkkuja jo useamman viikon, mutta reilun viikon päästä te kaikki muutkin pääsette tekemään saman.

 

 

 

 

Mamma mia, kyllä italialaiset osaavat pastansa! Vaikka ruokalistaamme ei ole lukkoon vielä lyötykään, siihen tulee kuulumaan ainakin gluteeniton pasta maidottomalla parmesan-juustolla. Voin varoittaa - se vie kielen mennessään.

 

 

t. Saara

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags