NONE SHOP

SUSTAINABLE LIFESTYLE

WEBSHOP & POP UP STORE

Puh. 050 354 2472

NONE WEBSHOP
shop.noneshop.com

December 4, 2017

August 10, 2017

Please reload

Recent Posts

Miten minusta tuli yrittäjä?

July 2, 2017

1/3
Please reload

Featured Posts

Reilu viikko takana yrittäjyyttä

June 24, 2017

No niin, nyt on ensimmäinen viikko ja puolikas seuraavaa mennyt uunituoreena yrittäjänä. Hurraa! Ensimmäisenä päivänä jännitti niin, ettei ruoka maistunut, eikä se maistunut seuraavaan viiteen päiväänkään. No nyt on onneksi ruokahalu on palannut ja voinen todeta, että onhan tämä ihan mielettömän mahtavaa! Hauskaa, jännittävää ja aivan uudella tavalla haastavaa!

 

Still alive!
 

 

Muistan kuinka eras ystäväni sanoi minulle, että jos jatkan samalla vanhalla urallani niin meno tulee todennäköisesti olemaan tasaista. Yrittäjänä taas ylä- ja alamäet ovat hyvin voimakkaita. Ja sen voin nyt todellakin todeta! En tiennytkään, kuinka tuotetoimituksen tai maksupäätteen myöhästyminen voi aiheuttaa suorastaan fyysistä tuskaa ja sitten taas onnistunut päivä tuottaa suurta onnistumisen tunnetta. Sitä en enää vaihtaisi mihinkään!

 

Onneksi alku on lähtenyt mainiosti käyntiin, mutta samalla voin todeta, että nyt tajuan kuinka paljon tehtävää vielä on, että kaikki näyttää siltä miltä kuvittelin. Siihen on vielä matkaa, mutta ahkeralla työllä sinne päästään.

 


Hyvää ja onnentäyteistä juhannusta kaikille!


 

 

 


 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon