NONE SHOP

SUSTAINABLE LIFESTYLE

WEBSHOP & POP UP STORE

Puh. 050 354 2472

NONE WEBSHOP
shop.noneshop.com

December 4, 2017

August 10, 2017

Please reload

Recent Posts

Miten minusta tuli yrittäjä?

July 2, 2017

1/3
Please reload

Featured Posts

Vastuullista joulua

December 4, 2017

 

Joulu tulee ja sitä aina miettii, että miten sitä joululahjamäärää voisi vähän vähentää? Ilman lahjoja sitä ei selviä kuitenkaan, eikä se kaiketi ole tarkoituskaan. Jokatapauksessa olisi kiva tehdä päätöksiä (siis joululahjanhankintapäätöksiä) niin, että ne kestäisivät eivätkä olisi täysin turhia. Tämä on yksi syy miksi teemme sitä mitä teemme.

 

Vastuullisten lahjojen hankinta on tehty nykyisin onneksi helpommaksi, voit ostaa lehmän tai hyttysverkon tarpeeseen, mutta ihan aina ei ilman fyysistä lahjaa selviä. Senkin onneksi voi nykyisin tehdä vastuullisesti. Siksi olemme valinneet tuotteita ja valmistajia, jotka tuottavat tuotteensa vastuullisesti – eettisesti tai ekologisesti ja jotkut onnistuvat olemaan jopa molempia! Yleensä yritys, joka tekee vastuullista liiketoimintaa huomioi usein niin eettisyyden kuin ekologisuudenkin, vaikka pääpaino olisikin vain toisessa näistä elementeistä.

 


Joka tapauksessa haluamme toivottaa kaikille vähän vastuullisempaa joulua!

Käykäähän tutustumassa seuraaviin toimijoihin, jotka me None Shopissa olemme valinneet monen muun kanssa, että Sinun olisi helpompi tehdä hyviä valintoja!

 

 

www.arthousemeath.com

 

www.weavergreen.com

 

www.earthsquared.com

 

www.frombabieswithlove.org

 

www.bambooka.org

 

 

 

#vastuullisempijoulu

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon